Νεράιδα Τέλος της οκταετούς θητείας μου

Πραγματικά νοιώθω περίεργα σήμερα, η οκταετή θητεία μου ως Πρόεδρος Νεράιδας τελειώνει σήμερα.
Ξεκίνησα το 2011 με πολλά όνειρα και σχέδια, ξεχώρισα όμως ένα, να γίνει η Νεράιδα ένα πραγματικό τουριστικό χωριό.
Ηξερα πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όμως η αρχή έγινε και κάποτε θα τελειώσει.
Για την σημερινή μέρα σχεδίαζα να είναι γιορτινή, αλλά οικογενειακές υποχρεώσεις της Νέας Προέδρου της Νεράιδας, την μεταθέτουν για το μέλλον.
Δεν θα κάνω απολογισμό, θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω αυτούς με τους οποίους συνεργάσθηκα.
Από την πρώτη θητεία μου τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Δακή και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Σόκουτη, από την δεύτερη θητεία μου τον Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Πλακεντά και Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών κ. Φώτη Κεχαγιά και κ. Ηλία Κάτανα.
Τον Προϊστάμενο της Τεχνικής υπηρεσίας ΠΕ Κοζάνης κ. Κωνσταντίνο Γρίβα και όλους του υπαλλήλους.
Από τον Δήμο πρώην Σερβίων Βελβεντού τους Δημάρχους κ. Βασίλειο Κωνσταντόπουλο και κ. Αθανάσιο Κοσματόπουλο, όλους τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της οκταετούς θητείας μου.
Τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου καθώς και της Οικονομικής Υπηρεσίας, τους Υδραυλικούς και όλο το εργατικό προσωπικό.
Δεν θα παραλείψω να σφίξω το χέρι και ευχαριστήσω ΔΗΜΟΣΙΑ,αυτούς που πραγματικά στάθηκαν δίπλα στα προβλήματα της Νεράιδας και πρόβαλαν αυτήν κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο, με αποτέλεσμα σήμερα η Νεράιδα να παρουσιάζει αυξητική τάση στην επισκεψιμότητα, τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικά ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΣΚΑΪ, ΣΤΑΡ, OPEN(ΕΨΙΛΟΝ) και τοπικά FLASH TV, WEST CHANNEL και TOP CHANNEL.
Τον ραδιοσταθμό ΕΡΤ Κοζάνης
Τις ηλεκτρονικές σελίδες kozan.gr,kozanilife.gr, kozanimedia.gr, Kozani tv, vetonews.gr, giapraki.gr, aivres, avles-live και mikrovalto.gr
Τις έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες ¨Χρόνος¨, ¨Πρωϊνός Λόγος¨ και ¨Πτολεμαίος¨
Ολους, μα όλους τους δημοσιογράφους, τους οποίους ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από ΚΑΡΔΙΑΣ, θα σας θυμάμαι πάντα.
Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στην Νέα Πρόεδρο Νεράιδας κα Μετάξω Χατζηιωαννίδου, στους χωριανούς μου και όλους εσάς να έχετε Υγεία και Ευτυχία

Ξενοφών Βαΐζογλου
π. Πρόεδρος Νεράιδας

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *