Νεράιδα – Κέντρο του Δήμου Σερβίων Βελεβντού 1-4-2013

Μεγάλη ημέρα σήμερα, 1η Απριλίου 2013 για την Νεράιδα.
Με απόλυτη μυστικότητα και μετά από πρόταση της ΜΚΟ Βελβεντού, εδώ και πολλούς μήνες πριν, ο Δήμαρχος αποφάσισε την μεταφορά του Δημαρχείου στην Νεράιδα και την μετονομασία του Δήμου σε Δήμος Νεράιδας.
Για το σκοπό αυτό έχει ανακαινισθεί το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Νεράιδας σύμφωνα με τις ανάγκες του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.Όπως μου εκμυστηρεύτηκε η ενέργειά του αυτή , θα ομαλοποιήσει τις σχέσεις του Δήμου με την ΜΚΟ, αφού πλέον η έδρα του Δήμου , θα είναι σε ουδέτερο έδαφος.
Η εξαιρετική θέα που διαθέτει η Νεράιδα, θα τον εμπνέει και θα τον εμψυχώνει, βγαίνοντας δε στην βεράντα θα μπορεί με μια ματιά, να ελέγχει ολόκληρο τον Δήμο.

Οι Νεραϊδιώτες μένοντας ικανοποιημένοι, από αυτήν την απόφαση του Δημάρχου, στις αρχές του Γενάρη παρήγγειλαν το αυτοκίνητο με τις πινακίδες ΔΝ142013 των φωτογραφιών.
Το αυτοκίνητο με το οποίο θα μετακινείται ο Δήμαρχος είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας εξαρτήματα , έτσι που θα έχει από τώρα και στο εξής ένα άνετο, ξεκούραστο και ευχάριστο ταξίδι.
Η τελετή παράδοσης των κλειδιών θα γίνει στο νέο Δημαρχείο Νεράιδας παρουσία όλων των κατοίκων, στις μία το μεσημέρι. Στην συνέχεια θα επακολουθήσει δεξίωση στο Πάρκο δίπλα από την εκκλησία του χωριού.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΔΗΜΑΡΧΕ
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Δήμου Νεράιδας

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *